transport marfa Servicii Complete de Transport

Transport mobila si transport marfa la nivel national

Transport marfa din orice oras, in orice oras

Asiguram transport in toata tara, din orice localitate in orice localitate si ne mandrim cu acest lucru. Unele firme ofera servicii de transport in orice localitate din tara dar numai cu plecare din Bucuresti. Noi avem echipe de transport in toate marile orase din tara, pregatite oricand sa transporte marfa sau mobila dvs.

Dispeceratul este NON STOP

Programul este NON STOP, lucram inclusiv si in week-end. Din momentul preluarii comenzii de la client, in maxim 60 de minute asiguram masina si personal pt manipulare (daca este cazul) oriunde in Bucuresti si in orice localitate din tara.

Echipa de profesionisti

Pentru demontarea si montarea mobilei avem tamplari angajati, cu experienta in domeniu, care pot efectua montarea si demontarea mobilei la preturi rezonabile. Tamplarii nostri pot face si eventuale reparatii mobilierului vechi si deteriorat. Masinile sunt echipate corespunzator si au in dotare folie, cartoane paturi de molton, transpaleta, liza, chingi pentru transpotrul mobilierului masiv si pentru ancorarea marfii in masina.

Parc auto complet

Autoutilitarele de 24m3 sunt echipate cu obloane hidraulice ce pot ridica pana la o tona, astfel sunt ideale pentru transportul marfii paletate acestea find foarte usor de incarcat si descarcat datorita acestor lifturi. Aceste autoutilitare sunt inmatriculate pe 3,5 tone iar in ele se poate incarca intr-un singur transport mobilierul dintr-un apartament sau casa cu 3 sau 4 camere. Efectuam transport de seifuri, bancomate, aparate cafea, utilaje industruale, jocuri mecanice, imprimante profesionale, vitrine frigorifice, utilaje fast food. Autoutilitarele noastre au sarcina maxima autorizata de 3,5 tone si pot intra fara restrictii in orice zona din orice oras chiar si in centrul istoric.

Transport frigorific

Autoutilitarele frigorifice au temperatura controlata ce poate ajunge de la +20 la -20 grade. Acestea detin autorizatie sanitar veterinara si termograma, cu aceasta putem face dovada temperaturii la care a fost tinuta marfa pe toata perioada transportului. Igienizarea spatiului unde se transporta marfa se face dupa fiecare transport de o firma specializata in acest domeniu, folosind produse de dezinfectare si igenizare speciale pentru autoutilitarele ce transporta produse alimentare. Aceste autoutilitare se pot inchiria pentru diverse evenimente pentru a fi tinute pe post de frigider. Autoutilitarele sunt echipate cu doua agregate, unul care functioneaza cand este motorul pornit si altul care fuctioneaza la priza ca un frigider normal la 220 sau 380.

Transport moloz

Transportam, evacuam moloz iar pe masini putem incarca pana la 2 tone la un singur transport. In cazul in care trebuie sa asiguram noi ridicarea molozului din casa, va punem la dispozitie si doua persoane. La groapa de gunoi nu trasportam numai moloz putem arunca si mobilier uzat, tocarie veche, crengi etc. Pentru molozul vrac folosim autobasculante de 3,5 tone, cu acestea avand acces si in zona A a marilor orase, fara restrictii.

Garantam pretul negociat la fata locului

Garantam ca pretul nu se mai schimba dupa ce clientul a fost informat de costurile transportului. In timp ce unele firme de transport urca pretul intr-un mod nejustificat la fata locului, la noi, pretul nu poate suporta modificari in sensul de crestere.

Suna?i Acum!