asigur transport

Servicii Transport Mobila in Bucuresti

si oriunde in tara, pret de la 1 Ron/Km.

Suna ACUM   sau   Completeaza Formularul
transport mafa
transport de marfuri

Servicii TRANSPORT MOBILA

Transport mobila de la 1 leu/km

Echipa noastra de mutari va încarca mobila dumneavoastra in autoutilitarele proprii la data si ora prestabilita. Suntem profesionisti si facem totul ca la carte, mobila dvs. va fi manevrata si asezata corespunzator pentru a nu se produce stricaciuni în timpul transportului.

Avem grija sa luam masuri de precautie la mutarea mobilierului din casa pentru ca totul sa se desfasoare cat mai bine cu putinta.

De exemplu, lipim anumite colturi sau pardoseli, pentru a preveni producerea unor accidente si daune. La incarcare, mobilierul se ambaleaza cu folie stretch, folie cu bule de aer sau paturi speciale pentru protectie.

Lucram cu atentie, ordonat si cu multa responsabilitate si tinem evidenta cutiilor care ies din locatia veche si care intra in locatia noua.

Doriti o stmare de pret?

Daca doriti sa va mutati sau vreti doar o estimre a costurilor, va rugam sa completati formularul online. La cerere, putem trimite un specialist care va evalua gratuit costul intregii operatiuni de transport.

Daca doriti, ambalam noi in mod profesionist lucrurile costisitoare, respectiv fragile. De asemenea, sifonierele, paturile si obiectele voluminoase de mobilier pot fi demontate si apoi montate în noua locuinta de catre echipa noastra formata din mesteri tamplari. Pe parcursul transportului, obiectele dvs. sunt asigurate prin intermediul unei polite de asigurare.

Raspundem oricarei solicitari indiferent de ora

Dispeceratul nostru este deschis 24 ore din 24, 365 zile pe an.

Suntem pregatiti oricand, la orice ora, sa preluam apelul dvs. si sa va oferim servicii de transport marfa in regim de urgenta, indiferent de tipul de marfa transportat.

Daca aveti de efectuat transport de marfa in cantitati mai mici, va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa intern sau international in regim de grupaj.

transport marfa ieftin

transport ieftin

Formular online pentru servicii de transport mobila

Numele dvs. sau al societatii

De preferat telefonul mobil

Locatie incarcare / descarcare

ex: Strada Inclinata nr. 105 Bucuresti

ex: Vasilati, Calarasi

Data transportului
Detalii despre transport
Mobila se afla sau trebuie transportata la etaj?
Detalii legate de manipularea mobilierului
Tipul mobilierului
Detalii despre transport

Incarcati o poza cu dimensiunea maxima de 3MB.

Doriti sa ne trimiteti un mesaj ?

Transport de marfa si mobila la preturi de la 1 leu/km?

Stim ca in majoritatea solicitarilor, pretul unui transport este factorul decisiv. Este si normal, fiecare dintre noi doreste sa economiseasca iar la randul lor, transportatorii trebuie sa reziste intr-o piata cu o concurenta din ce in ce mai mare. Mediul online a cunoscut in ultimii ani o explozie a migrarii afacerilor pe internet, indifferent ca este vorba de vanzari, servicii sau, in cazul nostru, transporturi rutiere. Aproape orice afacere este prezenta online, ajungandu-se astfel in situatia in care, o simpla cautare pe internet a unui serviciu, sa zicem transport de marfa, returneaza zeci, chiar sute de rezultate cu oferte de transport.

Noi, cei de la www.asigurtransport.ro, dupa cei 10 ani de experienta in transporturi, avem certitudinea ca putem onora orice solicitare de transport venita din partea dvs. Cu o flota de autoutilitare variata, soferi profesionisti si echipe de baieti pentru incarcare/descarcare, nu am dezamagit niciodata si nici nu o vom face. Am investit in permanenta in masini noi, in oameni, in echipamente care fac posibil transportul de obiecte grele sau voluminoase in cele mai sigure conditii.

Nu in ultimul rand, la fiecare transport oferim garantia ca pretul este cel corect. Seriozitatea si punctualitatea sunt cei 2 factori care ne-au mentinut de-a lungul anilor in topul celor mai bune firme de transport marfa la nivel national. Avem incheiate contracte cu mari companii din tara pentru care efectuam transport de mobila, bunuri de larg consum, bauturi, alimente, frigidere, bancomante si echipamente de mari dimensiuni. Ne onoram intotdeauna promisiunea ca ajungem la dvs. in cel mult 60 de minute din momentul apelului. Suntem Iuly Full Trans si lucram non stop pentru dumneavoastra!

servicii transport 7 motive sa alegi serviciile noastre:

  • Preturi transport de la 1 ron/km
  • Venim oriunde in maxim 60 de minute
  • Dispeceratul este NON STOP
  • Transportul este 100% asigurat
  • Masini disponibile in orice oras
  • Transportam orice tip de marfa
  • Transportam orice tip de mobila
Contacteaza-ne!
top