asigur transport

Servicii Transport Marfa in Bucuresti

si oriunde in tara, pret de la 1 Ron/Km.

Suna ACUM   sau   Completeaza Formularul
transport mafa
transport de marfuri

Servicii TRANSPORT MARFA

Transport marfa de la 1 leu/km

Efectuam transport de marfuri cu autoutilitare de 3,5Tone in Bucuresti sau oriunde in tara.

Iuly Full Trans este o firma specializata in transport rutier de marfuri la nivel national. Avem echipe de transport in toate marile orase din tara, pregatite oricand sa asigure servicii de transport in regim de urgenta. Pe parcursul transportului, obiectele dvs. sunt asigurate prin intermediul unei polite de asigurare.

Dispunem de un parc auto complet si modern, dotat inclusiv cu dube frigorifice ce au autorizatie sanitar-veterinara si sisteme moderne de reglare a temperaturii pana la minus 20 grade.

Autoutilitare disponibile pentru transport

Masinile pe care le punem la dispozitia clientilor sunt autoutilitare de 3,5 tone cu volum util de la 11m³ la 24m³

In functie de tipul marfii de transportat, va oferim autoutilitare cu urmatoarele dimensiuni:

 • Lungime: 3,5m; latime: 1,80m; inaltime: 1,80m
 • Lungime: 4m; latime: 1,80m; inaltime: 1,80m
 • Lungime: 4,5m; latime: 1,80m; inaltime: 2,10m
 • Lungime: 4m; latime: 2m; inaltime: 2m
 • Lungime: 4,80m; latime: 2,20m; inaltime: 2,20m

Raspundem oricarei solicitari indiferent de ora

Dispeceratul nostru este deschis 24 ore din 24, 365 zile pe an.

Suntem pregatiti oricand, la orice ora, sa preluam apelul dvs. si sa va oferim servicii de transport marfa in regim de urgenta, indiferent de tipul de marfa transportat.

Daca aveti de efectuat transport de marfa in cantitati mai mici, va punem la dispozitie serviciile noastre de transport marfa intern sau international in regim de grupaj.

transport marfa ieftin

transport ieftin

Formular online pentru servicii de transport marfa

De preferat telefonul mobil

Spune-ne pe scurt detalii despre transport
Nu te-am convins inca?

Iata ce ne deosebeste de concurenta

Efectuam transport de marfa la nivel national pe rute din si catre toate judetele romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

In functie de tipul de marfa transportat, va oferim din parcul nostru auto:

dube 3.5 tone cu volum util 11m³, 12m³, 15m³, 19m³ sau 24m³


Marfa este transportata cu autoutilitarele proprii. In functie de nevoile Dvs. de transport sau daca doriti sa transportati obiecte voluminoase precum seifuri, piane, bancomate sau marfa paletate, va asiguram personal calificat pentru operatiunile de incarcare/descarcare.

Pentru transporturile frigorifce avem in dotare dube frigorifice cu autorizatie sanitar-veterinara, termograma si sisteme moderne de reglare a temperaturii pana la minus 20 grade. Pe timpul verii, aceste autoutilitare se pot inchiria si pentru diverse evenimente sau spectacole in aer liber pentru a fi tinute pe post de frigider de bauturi, alimente sau prajituri.

Transport de marfa si mobila la preturi de la 1 leu/km?

Stim ca in majoritatea solicitarilor, pretul unui transport este factorul decisiv. Este si normal, fiecare dintre noi doreste sa economiseasca iar la randul lor, transportatorii trebuie sa reziste intr-o piata cu o concurenta din ce in ce mai mare. Mediul online a cunoscut in ultimii ani o explozie a migrarii afacerilor pe internet, indifferent ca este vorba de vanzari, servicii sau, in cazul nostru, transporturi rutiere. Aproape orice afacere este prezenta online, ajungandu-se astfel in situatia in care, o simpla cautare pe internet a unui serviciu, sa zicem transport de marfa, returneaza zeci, chiar sute de rezultate cu oferte de transport.

Noi, cei de la www.asigurtransport.ro, dupa cei 10 ani de experienta in transporturi, avem certitudinea ca putem onora orice solicitare de transport venita din partea dvs. Cu o flota de autoutilitare variata, soferi profesionisti si echipe de baieti pentru incarcare/descarcare, nu am dezamagit niciodata si nici nu o vom face. Am investit in permanenta in masini noi, in oameni, in echipamente care fac posibil transportul de obiecte grele sau voluminoase in cele mai sigure conditii.

Nu in ultimul rand, la fiecare transport oferim garantia ca pretul este cel corect. Seriozitatea si punctualitatea sunt cei 2 factori care ne-au mentinut de-a lungul anilor in topul celor mai bune firme de transport marfa la nivel national. Avem incheiate contracte cu mari companii din tara pentru care efectuam transport de mobila, bunuri de larg consum, bauturi, alimente, frigidere, bancomante si echipamente de mari dimensiuni. Ne onoram intotdeauna promisiunea ca ajungem la dvs. in cel mult 60 de minute din momentul apelului. Suntem Iuly Full Trans si lucram non stop pentru dumneavoastra!

servicii transport 7 motive sa alegi serviciile noastre:

 • Preturi transport de la 1 ron/km
 • Venim oriunde in maxim 60 de minute
 • Dispeceratul este NON STOP
 • Transportul este 100% asigurat
 • Masini disponibile in orice oras
 • Transportam orice tip de marfa
 • Transportam orice tip de mobila
Contacteaza-ne!
top